Werkplekken: Kantoormeubelen En Kantoorinrichting Op Maat

Gepubliceerd nov. 03, 22
9 min read

Kantoormeubels Uit Voorraad Leverbaar

Cablemanagement is met recht een hot issue in kantoorruimten. Loshangende snoeren en kabels vormen een grote bron van ergernis op de werkvloer en leveren niet zelden gevaar op. Onze elegante cablemanagement oplossingen dragen bij aan een opgeruimde, veilige werkplek, door robuuste en onzichtbare verbindingen voor adapters, snoeren en stekkerdozen te creëren.

Hieronder vallen ergonomische producten die zorgen voor de benodigde fysieke ontspanning om zo comfortabel en efficiënt mogelijk te werken. Bureau vanderis dealer van gerenommeerde merken, waaronder Vitra, Kartell, Herman Miller en nog veel meer. Ons aanbod omvat een inspirerende collectie hoogstaande interieurproducten. Kortom, met onze kantoormeubelen hebben we alles in huis voor de juiste kantooroprichting op maat.

Die bestel je bij Inofec! Ga je een nieuw kantoor of werkplek inrichten of wil je het bestaande kantoormeubilair vervangen? Voor nieuwe kantoormeubelen of bijvoorbeeld horecameubelen ben je bij Inofec aan het juiste adres! Bij ons vind je alles voor een nieuwe kantoorinrichting. Van tafels en stoelen tot kasten en accessoires: wij leveren het allemaal! Ook voor schoolmeubilair ben je bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd wat ons de perfecte leverancier van jouw nieuwe kantoorinrichting maakt? Dat leggen we graag aan je uit! Inofec is een warm familiebedrijf met meer dan 35 jaar aan ervaring in het inrichten van kantoren, scholen, overheidsinstanties, horecagelegenheden en sportverenigingen. Bij ons staat vanaf de oprichting de klant centraal: jij dus.

Kantoormeubelen - Maat In Kantoorinrichting

Ook voor onze interne klanten, onze medewerkers, wordt goed gezorgd. Samen streven we ernaar om steeds weer datgene te leveren dat het beste aansluit bij de wensen en behoeften van jou als klant. Kantoor Ontwerp en Projectinrichting. We proberen steeds opnieuw jouw verwachtingen te overtreffen en je te verrassen met kantoorinrichting op maat. Dat doen we door goed te luisteren naar jouw wensen en behoeften, zodat we die op de beste manier kunnen invullen.

Denk hierbij aan de hoogte van je bureautafel, de zithoogte van je bureaustoel of de zitdiepte van je bureaustoel. Het loont dus om te investeren in goed meubilair. Wanneer je kiest voor kantoormeubilair dat voldoet aan de NEN- of NPR-norm, weet je zeker dat je goed kantoormeubilair hebt uitgezocht. Kies bijvoorbeeld voor een van onze NPR-bureaustoelen.

Een groot deel van onze slimme collectie kantoormeubilair staat hier opgesteld, zodat je zelf de producten kunt zien en ervaren. Het kan er op de foto nog zo mooi uitzien, soms heb je gewoon de behoefte om de kantoormeubels in het echt te zien. Je wilt er immers zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt.

Ook ons team van bezorgers weet jou als geen ander te ontzorgen. Alle kantoormeubelen worden namelijk gemonteerd en gebruiksklaar opgeleverd. Dus geen gedoe met ingewikkelde montagehandleidingen of ontbrekende onderdelen. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe meubilair netjes op de juiste plaats wordt gezet. Als alles op zijn plek staat, nemen we alle verpakkingen mee retour.

Kantoor Interieurbouw

Bovendien leveren we kantoorinrichting door heel Nederland. Of je nu met je kantoor in Breda, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Zwolle of Groningen zit, niets is ons te gek (Kantoorinrichting Design). We durven alleen de Waddenzee niet over te steken… Om jou te overtuigen van de kwaliteit van onze kantoormeubelen geven we je maar liefst 2 jaar garantie op alle producten.

Wij denken niet alleen in oplossingen, maar laten ons graag uitdagen! Of u nu een hotel opent in Rotterdam of een kantoor in Amsterdam; wij geven advies op maat en leveren door heel Nederland. Wij adviseren u graag over het belang van de algehele ambiance, akoestiek en brandveiligheid in uw kantoorinrichting.

Kantoorinrichting Op Maat Laten Maken?Moderne Kantoor Inrichting

Doordat we het hele productieproces in eigen hand hebben, zijn we in staat om snel op uw wens in te spelen en flexibel met u mee te bewegen. Met als resultaat uw ideale kantoorinrichting! - Moderne kantoorinrichting voor uw kantoor.

Office Projects is een totaalleverancier voor kantoorinrichtingen. Omdat we merkonafhankelijk zijn en altijd zullen blijven, kunnen we advies op maat geven voor elke werkomgeving. Zo hebben we een oplossing voor iedere ruimte. Bijna geen ruimte is zo veranderlijk als de moderne kantoorruimte. Maar een aantal elementen van het kantoor blijft altijd belangrijk: goede werkplekken, prettige kleuren, een goed klimaat en een fijne akoestiek.

Begeleiding Bij Kantoorinrichting Van Begin Tot Eind

Een van de belangrijkste elementen voor ieder kantoor is de kantoorstoel. Wilt u lichamelijke klachten van uw personeel voorkomen met een goede zithouding, dan is het belangrijk dat zij werken vanuit een ergonomische kantoorstoel. Zo’n stoel is goed af te stellen op verschillende manieren. Zo kunnen de zithoogte, de zitdiepte, de lendesteun en de rugleuning aangepast worden.

De hele dag zitten is niet gezond. Daarom raden we altijd aan om zitten en staan op een werkdag met elkaar te combineren. Te lang staan is namelijk, net zoals te lang zitten, niet goed voor het lichaam. Daarom is de combinatie van beide perfect. Met een zit-sta bureau voorkom je rugklachten doordat er een betere verdeling is tussen de wervels in de onderrug.

Kantoor Meubilair Van KwaliteitKantoorinrichting Eindhoven

Het advies is om niet langer dan één uur achter elkaar staand te werken. Het afwisselen van de houding is goed voor het bevorderen van de concentratie. Een andere reden om zit-sta bureaus aan te schaffen is dat het veelvoorkomende ziektes voorkomt. Met de juiste balans tussen zitten en staan is de kans op hart- en vaatziekten, obesitas en diabetes type-2 aanzienlijk kleiner.

Tegenwoordig is het industriële kantoordesign helemaal ‘in’. Maar deze kantoren hebben wel één groot probleem: ze zijn een akoestisch drama op de werkvloer. Dit heeft een enorme invloed op de concentratie en zelfs het welzijn van uw werknemers. Iedereen die in een ruimte met een slechte akoestiek heeft gewerkt, kan dit beamen.

De Totaaloplossing Voor Uw Kantoorinrichting - Kantoor & Kopie

Zo kunnen uw medewerkers weer prettig werken met een verhoogde concentratie. Het is dan ook een goed idee om de situatie te laten analyseren en u te laten adviseren over de meest gepaste oplossingen voor jouw kantoor. Een opgeruimde ruimte zorgt voor een opgeruimd hoofd. Andersom is het ook zo dat een rommelige ruimte minder lekker is om in te werken.

Daarnaast zijn er ook andere goede redenen om uw kabels op een professionele manier weg te werken, door middel van kabelmanagement - Ergonomische thuiswerkplek. Er kan bijvoorbeeld beter worden schoongemaakt, er is altijd voldoende toegang tot stroom en data en u voorkomt kortsluitings- en struikelgevaar. Genoeg redenen om de kabels op een professionele manier te verwerken dus.

New Kantoor is een ontwerp & realisatie bureau dat al ruim 30 jaar gespecialiseerd is in turnkey projectinrichting. We nemen het gehele traject van uw projectinrichting en kantoor design uit handen; van het ontwerp tot en met de oplevering en altijd binnen budget én voor deadline. Eén adres voor uw nieuwe kantoor.

Kantoormeubilair, Op Maat GemaaktModerne Kantoor Inrichting

Het creëren van een werkomgeving en een merkbeleving kan en moet in onze ogen onderdeel zijn van de bedrijfsstrategie. Graag gaat New, Kantoor deze uitdaging samen met u aan. Wij zijn experts, helpen en ontzorgen u en uw organisatie op alle gewenste vlakken. Dit doen wij altijd in samenwerking met u (Kantoorinrichting Eindhoven).

Meubels Voor Bedrijven, Onderwijs, Zorg, Overheid

Kantoorkasten Op Maat - KantoorinrichtingDesign Kantoormeubilair


Het woord 'ergonomisch' gaat vaak hand in hand met onze bureaustoelen. Maar wat is het nu precies? Een ergonomisch product helpt bij het creëren van een veilige en gezonde werkhouding. Als je een bureaustoel kan verstellen en de stoel kan aanpassen naar jouw lichaam dan is een bureaustoel ergonomisch. Hierdoor biedt de stoel de juiste ondersteuning en comfort.


In tegenstelling tot wat velen beweren, is het niet mogelijk om op afstand te bepalen welke bureaustoel de beste ergonomische bureaustoel voor jou is. Je wilt natuurlijk een goede bureaustoel kopen: daarvoor ben je bij ons altijd aan het juiste adres. We bepalen als onafhankelijk leverancier namelijk zelf ons assortiment en zijn niet gebonden aan één fabrikant.

Ergonomisch verstelbaar Deze bureaustoel beschikt over een in hoogte verstelbare zitting en rugleuning, zitdiepteverstelling, verstelbare lendensteunen, flexibele hoofdsteun en 3D armleuningen. Materiaal Grof geweven ademende mesh bekleding, aluminium kruisvoet en frame met kunststof delen. Design Modern en een tikje futuristisch. De diepzwarte mesh bekleding heeft een bijzonder motief wat de stoel een luxe look geeft.

Als we kijken naar de letterlijke betekenis van het woord ‘ergonomische bureaustoel’, dan zal een goede ergonomische bureaustoel tot op detailniveau instelbaar zijn. Het doel van het instellen van een bureaustoel is om deze af te stemmen op je lichaamsmaten en persoonlijke fysieke behoeftes. Dat is natuurlijk voor iedereen anders. Daarom hanteren wij een zeer breed assortiment: voor iedereen moet immers match kunnen worden gemaakt tussen de persoon en de bureaustoel die het best bij de persoon en diens situatie past.


De term “ergonomie” speelt een steeds belangrijkere rol in de werkomgeving. Het beschrijft de aanpassing van arbeidsmiddelen aan de omstandigheden van het menselijk organisme. Nog maar enkele decennia geleden bepaalden machines het gedrag in het werkproces – zelfs op kantoor.


Kantoorwerkplekken vormen nu de grootste groep banen in Nederland. De meeste mensen doen hun dagelijkse werk in een kantoor. Maar het menselijk lichaam is helemaal niet voorbereid op een zittende baan. Tijdens de vele uren van eenzijdige belasting ontwikkelen zich spierspanningen, pezen worden overbelast, rugklachten ontstaan en leiden in het ergste geval tot een hernia. Intussen is rugpijn de op één na meest voorkomende oorzaak van ziekteverzuim in Nederland. Een ergonomische bureaustoel kan dit voorkomen. Maar wat is een bureaustoel?


De functie van de armlegger wordt nogal eens onderschat. Het is goed om te weten wat de functie van de armlegger is: een armlegger ondersteunt je onderarm. Wat ik vaak zie, is dat er geen gebruik gemaakt wordt van de armlegger en dat het bureau die ondersteunende functie overneemt. Je reikt dan te ver naar voren en krijgt al gauw last van je nekspieren. Daarnaast is het van belang dat je de armleggers dicht bij je lichaam plaatst, zodat je binnen je comfortzone werkt. Dit voorkomt onnodige spanning op je schouders.


Wilt u uw kantoorinterieur zo neutraal mogelijk houden? Maak dan bijvoorbeeld een combinatie van wit en zwart. Wij hebben voor elke kleur kantoorinterieur bijpassende bureaustoelen.


Tegenwoordig zitten we met z’n allen veel meer dan vroeger, en dan vooral op kantoor. Urenlang achter elkaar zitten is niet gezond, want ons lichaam heeft nu eenmaal behoefte aan beweging om gezond te blijven. Een goede bureaustoel is dan ook onmisbaar om uw medewerkers een gezonde werkplek te bieden.


Kantoormeubelen Den-Bosch

Ergonomische bureaumeubelen

Bureaustoel thuiswerkplek

Kantoorstoel Breda

Bureaustoel Den-Bosch

Kantoorstoel Breda

Ergonomische thuiswerkplek

Design kantoormeubilair

Kantoormeubelen Breda

Moderne thuiswerkplek

Bureaustoel Tilburg

In het definitieve kantoor ontwerp helpen we u om de juiste en herkenbare stijl te creëren. Na de gedane keuzes zorgen wij voor de beste projectmanagement met duidelijke deadlines, budgetverantwoording en sturen wij de verschillende teams aan om uw nieuwe kantoor te realiseren..

Navigation

Home