In Welke Keuken Voel Jij Je Thuis

Gepubliceerd apr. 24, 23
6 min read

Een Zwarte Keuken Met Marmerlook Keukenblad

Indien je een werkblad in de keuken wil met een natuurlijke uitstraling maar zonder de nadelen van natuursteen, kan een Dekton werblad wel eens heel interessant zijn. Het is sterker dan composiet en biedt een betere slijtvastheid dan graniet. Dekton is in prachtige kleurstellingen met reliëf te verkrijgen en is met het blote oog niet te onderscheiden van natuursteen.

Dat heeft vooral te maken met de hardheid en compactheid van het materiaal. Dekton heeft een zeer hoge krasbestendigheid. Je hoeft dus in principe geen snijplank te gebruiken bij het bereiden van voedsel. Toch kun je dit beter wel doen want door gebruik te maken van een snijplank voorkom je dat de messen te veel slijten.

Daarom wordt het ook wel toegepast in openbare gelegenheden bij vloeren die veel belopen worden. Een werkblad in Dekton is geheel vlekvast. Je kan er dus zonder problemen wijn of koffie op morsen zonder dat dit vlekken veroorzaakt. Zelfs druppels chloor, afvoerreiniger of oven-ontvetter veroorzaken geen schade aan een dergelijk werkblad (Keukenbladen - Werkbladen - Keukens).

Betonnen Aanrechtblad Versus Betonlook Keukenbladen

Zwarte Keukens: Ideeën Genoeg!Keuken Papendrecht

Dekton bevat geen hars (zoals composiet) dat kan verkleuren door chemische invloeden. De hardnekkigste vlekken kunnen makkelijk van het werkblad worden verwijderd. Dekton is zeer goed bestendig tegen ultraviolette straling van de zon. Het werkblad zal dus nooit verkleuren, ook niet na tien jaar. Op een Dekton werkblad kan je zonder problemen een hete pan zetten.

Het grootste nadeel is de prijs. keuken Krimpen aan den IJssel. Dekton is één van de duurste materialen om een keukenblad mee te vervaardigen. Daar staat wel tegenover dat een dergelijk werkblad geen onderhoud vergt en een leven lang mee gaat - Trend! Marmerlook in de keuken. Een ander nadeel is meer persoonlijk van aard. Sommige mensen geven de voorkeur aan natuurlijke materialen en vinden het juist mooi dat een werkblad op termijn enigszins gaat verweren.

Dat blijft er altijd hetzelfde uitzien. Shutterstock De werkbladen zijn in drie verschillende collecties onder gebracht: Solid, Natural en Tech - zwarte keukens. De Solid collection bestaan uit effen kleuren en kleuren waarbij een reliëf is aangebracht. Dat kan een houtstructuur zijn maar ook een steenstructuur. Bij de Natural Collection heeft men ernaar gestreefd om de kleuren van natuurlijke producten zoals marmer, zandsteen of graniet natuurgetrouw na te bootsen.

Keukenbladen - Luxe Werkbladen

Kleuren als Kadum (roesteffect) of Keranium (donker graniet) zijn hier een voorbeeld van. Voor alle collecties geldt dat deze werkbladen er niet alleen fantastisch uitzien maar ook hetzelfde voelen als hun natuurlijke equivalent. In principe vergt een werkblad in Dekton geen onderhoud maar het kan natuurlijk geen kwaad om het blad schoon te houden van bijvoorbeeld zeepresten en andere chemische schoonmaakproducten.

Vet- en wijnvlekken kan je verwijderen met een vloeibaar schuurmiddel zoals Cif. Dekton aanrechtblad. Eventuele kalkvlekken kan je verwijderen met een universele kalkreiniger. Massieve Dekton werkbladen zijn te verkrijgen in 12mm, 20mm of 30mm dik. Door de bijzondere hardheid en flexibiliteit zijn deze relatief dunne werkbladen al stevig genoeg om een groot gewicht aan te kunnen.

Keramieken AanrechtbladenDekton Keukenblad

Dekton is een nieuw materiaal dat zo hard is dat krassen en vlekken geen kans meer krijgen. Belangrijk om te vermelden is dat Dekton geen natuurlijk materiaal is. Dit heeft echter als voordeel dat het in talloze soorten, maten en kleuren te leveren is. Dekton is sterker dan composiet en biedt een betere slijtvastheid dan graniet.

Dekton Keukenblad

Op een Dekton werkblad zou je theoretisch gezien een hete pan kunnen zetten. Maar, zoals bij elk werkblad, willen we benadrukken dat het een keer mis gaan kan. Pas dus altijd op met hete pannen op een werkblad. Verder zal een Dekton werkblad niet snel gaan verkleuren, beschadigen of barsten wat het een stevige concurrent maakt voor composiet werkbladen.

Dekton is daarom ook zeer geschikt voor buitentoepassingen. Verder heeft Dekton een zeer hoge krasbestendigheid. Het is beter bestand tegen slijtage dan bijvoorbeeld graniet. Ook is een Dekton werkblad geheel vlek vast. Je kan er dus zonder problemen wijn of koffie op morsen zonder dat dit vlekken veroorzaakt. Zelfs druppels chloor, afvoerreiniger of oven-ontvetter veroorzaken geen schade aan een dergelijk werkblad.

Welk Werkblad Kies Je Voor Je Keuken?Grijze Keuken

Dekton bevat geen hars (zoals composiet) dat kan verkleuren door chemische invloeden. De hardnekkigste vlekken kunnen makkelijk van het werkblad worden verwijderd. Dekton is ook zeer goed bestendig tegen ultraviolette straling van de zon. Het werkblad zal dus niet snel verkleuren, ook niet na tien jaar. Het klinkt bijna onwerkelijk, maar er zijn bijna geen nadelen van een Dekton keukenblad.

Keukenbladen Op Maat, Grote Collectie AanrechtbladenHier betaal je echter wel een hogere prijs voor. Afhankelijk van de kleur die je kiest, kan Dekton duurder uitvallen dan bijvoorbeeld graniet, composiet of keramiek. Dit hoeft echte niet altijd zo te zijn. Vraag onze verkoopadviseur naar de mogelijkheden en prijzen. Kortom, met Dekton heb je een keukenblad waar je je geen zorgen hoeft te maken over beschadigingen en waar je je helemaal op kunt uitleven! .

Voor iedere keukenkoper zal de aanschaf van een aanrechtblad gepaard gaan met de nodige vragen. Kan je een hete pan plaatsen op een aanrechtblad? Hoe vlekgevoelig is het materiaal? Is het materiaal gevoelig voor krassen? Uiteraard moet het blad ook nog een keer de uitstraling hebben die bij uw keukenfronten past.

Zoals het een topbedrijf betaamt zocht Cosentino naar het ultieme product wat alle prangende consumenten vragen positief kon beantwoorden. Met Dekton zijn daar in geslaagd. Het materiaal is een samenstelling van materialen welke ook gebruikt worden voor het maken van glas, porselein en quartz. Middels geavanceerde technologieën worden processen welke in de natuur duizenden jaren in beslag nemen, binnen enkele uren doorgevoerd.

Keuken Ridderkerk

Dekton voldoet aan bijna alle eisen die u aan een “kunststeen” mag stellen. Daar waar keramieken bladen een wat kunstmatige uitstraling hebben, heeft Dekton een esthetisch toevoeging van design niveau. Keramieken aanrechtbladen. 1) uw hete pannen kunt u probleemloos op het aanrechtblad zetten 2) het super compacte en niet poreuze materiaal zorgt ervoor dat het bestand is tegen de meest vervelende zuren.

Zoals je wel al zult begrepen hebben betekent dit dan ook dat een Dekton werkblad voor de keuken naast bijzonder duurzaam ook krasbestendig en slijtvast is. Een snijplank? Niet meer nodig dus - Keukenbladen in Natuursteen, graniet, hardsteen, marmer. Dat leidt dan ook tot de logische conclusie dat een zo’n werkblad zo goed als volkomen onderhoudsvrij is.

Daarnaast is een Dekton werkblad volkomen hittebestendig en kleurvast. Het zal altijd de stralende kleur van de eerste dag blijven behouden ongeacht wat voor wreedheden je het werkblad ook maar aan kan doen. Dit is dan misschien ook het enige nadeel dat je kan hebben van een Dekton werkblad: sommige mensen zien nu eenmaal graag een kleine verweerd- en doorleefdheid bij hun werkblad.

Zwarte Keuken Met Dekton Keukenblad

De Dekton XGloss kan met recht en rede een technologisch wonderkind genoemd worden. Na maanden onderzoek slaagde de Consentino groep erin een behandeling te ontwikkelen die Dekton unieke eigenschappen gaf bovenop alles wat het al was. Zo is de XGloss hidrofugant (waterafstotend) en is ook de weerstand tegenover vlekken nog eens fel verhoogd (keuken Krimpen aan den IJssel).


grijze keuken

keuken Ridderkerk

keuken Ridderkerk

Dit om de glanzende kwaliteiten van de XGloss volledig tot hun recht te doen komen. De kleuren in kwestie zijn: Halo XGloss, Deze witte kleur kan je nog het beste vergelijken met glanzend kristal - Keukenwerkbladen. Als je de ruimte groter wilt doen lijken is door zijn reflecterende kwaliteiten Halo een goede keuze.

Navigation

Home

Latest Posts

Mangohout Meubels - Industriële Stijl

Published May 21, 23
3 min read

Zwarte Keukens

Published May 12, 23
6 min read

Op Zoek Naar Een Kapstok Van 75 Cm?

Published May 08, 23
6 min read